Technologie heeft geen ambitie, organisaties wel

Op donderdag 27 juli verscheen in MT Sprout een artikel op basis van een interview met Gijs Martens in de hoofdrol. Gen25 heeft een jarenlang trackrecord om bedrijven op te schalen of te transformeren met digitale technologie.

Hieronder enkele tekst elementen uit dat artikel;

“Multi-cloud platform specialist Gen25 noemt zich challenge driven technology partner voor bedrijven. Nieuwe technologie betekent dat organisaties keuzes moeten maken bij de toepassing daarvan, maar de kennis ontbreekt vaak. Als onafhankelijk Salesforce-specialist helpt Gen25 organisaties daarin op weg als businesspartner. “Als je een Porsche koopt, ga je ook niet naar een Kwik-Fit.”

 

Investeringen moeten renderen, ook in technologie, maar vaak worden daarin conflicterende keuzes gemaakt. Technologie wordt op de verkeerde manier geïmplementeerd of niet op de juiste manier toegepast en in het voortraject is er meer aandacht voor de prijs dan voor de gewenste uitkomst. Maar software gaat niet uit zichzelf resultaat opleveren, dat vergt een investering.

“Ondanks de versnelde digitalisering van veel processen in de periode 2020-2022 (door de covid lockdowns) zien we dat veel bedrijven moeite hebben om een solide digitaal platform neer te zetten”, zegt CEO Gijs Martens van Gen25. “Zo wil 90 procent van alle bedrijven een helder uniform klantbeeld creëren, maar is slechts 1 op de 3 in staat om dit echt te realiseren”

Lees het complete artikel op MT Sprout

Related articles

No items found.
Want to know more? Let us know!
Contact us