Gen25 op Dreamforce 2018 | Gen25

Gen25 op Dreamforce 2018

Blog Melle de Ronde | 19-09-2018 Dreamforce, Salesforce, Gen25

Met minder dan een week te gaan tot Dreamforce 2018 zijn de voorbereidingen in volle gang. Van 25 tot 28 September zijn wij met een team van Gen25 sales executives, consultants en een developer in San Francisco aanwezig om het grootste tech-evenement van het jaar bij te wonen.

Het is mijn eerste keer Dreamforce en ik kan niet wachten. Met meer dan 2700 sessies om uit te kiezen is er meer dan genoeg te zien, doen en leren. Om mezelf goed voor te bereiden heb ik mijn collega's gevraagd waar zij het meest naar uit kijken.

Waar kijk je het meest naar uit op Dreamforce 2018?

– Gijs Martens, Founder en CEO

Als sponsor van de Innovation Tour kijk ik er naar uit om alle deelnemers, klanten en partners uit de Benelux & Nordics regio te ontmoeten en te horen over hun uitdagingen, successen en best practises. Het is natuurlijk ook altijd mooi om de expo te bezoeken en sessies mee te pakken tussen de meetings door. Aan het einde van de dag proberen we met het team bij elkaar te komen om bij te kletsen; teambuilding is ook belangrijk!

– Anouk Goossens, Sales executive

Het is mijn tweede keer op Dreamforce en ik heb nu al in zin alle gesprekken met partners, nieuwe contacten en klanten. Iedereen is geïnspireerd en vol nieuwe ideeën, net als wij zelf, daardoor hebben we hele leuke inspirerende sessies en gesprekken. Mocht je op Dreamforce zijn en willen kletsen of brainstormen, dan mag je zeker contact met me opnemen via +31 652 18 48 44 of a.goossens@gen25.com.

– Tim Schuitemaker, Sr project manager

Ik ben al een aantal keer naar Dreamforce geweest en ik heb nu al zin om alle nieuwe dingen in de praktijk te brengen als we terug zijn. De kleinere praktische sessies vind ik zelf leuker en interessanter dan de grote keynotes, maar die mag je niet missen natuurlijk.

– Dennis Wever, Salesforce solution architect

Ik kijk het meest uit naar de sessies over Financial Services Cloud en Mulesoft, vooral over die laatste wil ik meer leren. Ik hoop geïnspireerd weer thuis te komen.

– Joris van Wessem, Sales Executive Apps

Het is ook mijn eerste keer op Dreamforce en ik kan nog niet kiezen waar ik het meest naar uitkijk. Voor mij is het erg interessant om meer te leren over andere ISV’s. Ik heb een aantal afspraken gepland staan, maar ik heb nog ruimte in mijn agenda. Mocht je willen kletsen over oplossingen zoals Booker25 of Social25 onder het genot van een kop koffie, laat het me weten via j.vanwessem@gen25.com.

– Teun Rietman, Sr Salesforce consultant

Mijn interesse ligt bij Field Services, Health Cloud en AI. Verder ga ik opzoek naar AppExchange apps die ons eventueel kunnen helpen bij het versnellen van een Salesforce implementatie zonder in te leveren op de kwaliteit. Dit is goed voor onze klanten en voor ons. Er zijn zoveel verschillende AppExchange oplossingen dat het altijd goed is je weer te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen.

– Randy Groen, Apex developer

Ik mag de developers vertegenwoordigen dit jaar, daar heb ik naturlijk erg veel zin in. AI was een groot onderwerp op Dreamforce vorig jaar en ik zag dat er ook dit jaar weer wat hands-on workshops op het programma staan over Einstein bots en Einstein Prediction Builder, dat zou wel eens interessant kunnen zijn voor mij. Verder ben ik nieuwsgierig naar updates over de toekomst van Salesforce DX en Lightning Components.


Het is geweldig om te zien hoe enthousiast iedereen wordt van Dreamforce, dat werkt aanstekelijk. Het indrukwekkende aanbod van sessies, workshops, product industrie keynotes en activiteiten is overweldigend, maar ik heb ontzettend veel zin om onderdeel uit te maken van deze gigantische tech-community in San Francisco. Samen met het team zal ik volgende week schrijven over onze ervaringen op Dreamforce, dus kom vooral terug voor de volgende blog.

Ben je zelf op Dreamforce en heb je zin om een koffietje te drinken met ons, laat het weten!